Modtag nyhedsbrev

Så kan du altid følge med i alle de spændende events vi har på Paradisco.
 
 

Program for fredag den 24. november

 
Vi glæder os til at se dig på Njalsgade 23D 
(Indgang fra parkeringspladsen bag SuperBrugsen)
  • 19:30 Dørene åbner
  • 20:00 Diskoteket starter *
  • 01:00 Vi si'r godnat og tak for i aften
 
* Diskoteket starter tidligere, da der ikke er nogen workshop denne aften.
 
Hvis du har nogle ting du gerne vil have vi passer på mens du danser, har vi en mini-garderobe ved indgangen.
________________________________________________________
 
80'er fest
Punk og dyre drinks

Det var sort, skarpskårent og farverigt. Tynde ben, robuste støvler, øjne der glødede og hår som strittede. Farverne provokerede og strålede i en ultra neonpræget retning. Punkerne. De ultimative og grænsesøgende. "Sex Pistols" hamrede derudaf med elektriske guitarer og højpulserende trommer, BZ´erne gravede en underjordisk gang og slap fra politiet, og sideløbende udfoldede den mere behageligt anlagte og sofistikerede ungdom sig på Café Victor og i erhvervslivet. Kvinderne dansede i sofaerne i høje stiletter og stak hul på betrækket, og det var muligt at tjene nogle hurtige penge uden en lang akademisk uddannelse.

80´erne – for nogen en forkastelse af hippiebevægelsens budskab om fred og fordragelighed, og også en fuckfinger til kapitalismen og kernefamilien. Rotten blev en følgesvend på skulderen og nåle blev stukket ind i det bløde kød. For ungdommen generelt, blev det at skille sig ud fra mængden, at realisere sig selv, en dyd. Samfundet udviklede sig i en mere individualistisk retning på bekostning af fællesskabet, kvinderne kom i større antal ud på arbejdsmarkedet og EDB-verdenen begyndte at brede sig.

I vore dage, hvor vi hver især sidder fordybet i vores egen digitale verden, er der et stykke vej til den tid, hvor EDB kun var forbeholdt nogen. Vi surfer og chatter, scroller og twitter, så det er en fryd eller hvad? Er det blevet for meget? Er vi kommet for langt væk fra rundkredsen, hvor vi snakkede om tingene? Har individualismen sejret i forhold til fællesskabet?

Jeg vil lade det være op til jer, men dog alligevel slå et slag for en festlig aften i selskab med andre danse- og musikglade mennesker, der måske, som jeg, synes at ”I Wanna Dance With You”, ”Beat It” og ”Sweet Dreams (Are Made Of This)” var nogle fede numre, som er værd at genhøre. På den danske musikscene, slog kunstnere som ”Kim Larsen” og ”Sort Sol” deres folder. De tåler absolut også at blive spillet igen og igen...

Derfor vil vi fra Paradisco meget gerne afslutte året med en 80´erfest, der tager jer med til et af sidste årtusindes oprør og gode intentioner. Give jer en uforglemmelig danseaften med masser af hits fra 80´erne og ønske jer en glædelig jul og et godt nytår. Det sker d. 24. november.

Vi håber at se jer igen i 2018!!
 
 
 
________________________________________________________
 

Diskotek på TangoBar

I aften spiller DJ Mev

Så kom og dans med os andre - dans frit som du vil
 
Vore DJ's tager meget gerne imod dine musikønsker.
DJ'erne vil gøre deres bedste for at spille disse ønsker under hensyntagen til stemningen på dansegulvet - altså på de tidspunkter hvor DJ'erne vurderer, at numrene passer bedst ind.
 
 
________________________________________________________
 
Vi holder til på Tangobar i Njalsgade 23D
Hvad der ellers foregår på Tangobar kan du læse om her:
www.tangourquiza.com og www.tangobar.dk
 
 

Pris for denne spændende aften

Entré fra kl. 19:30
100 kr.

inkl. en øl/sodavand og diskotek

 

 
 
 
Paradisco | Njalsgade 23D, 2300 København S - inde i gården ved SuperBrugsen | paradisco@paradisco.dk